Wayback Machine
«OCT DEC FEB »
Previous capture 9 Next capture
«2016 2017 2019 »
80 captures
14 May 16 - 1 Feb 25
sparklines
Close Help
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. logo

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
poznáváme svět rostlin

Přihlásit se
  • Čeština Čeština
  • English English
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. logo

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
poznáváme svět rostlin

  • Čeština Čeština
  • English English
Hledat Přihlásit se
  • Ústav
  • Kontakty
  • Výzkum
  • Publikační činnost
  • Pro veřejnost a novináře
  1. Domů
  2. Kontakty
  3. Zaměstnanci
  4. faksova
  1. Domů
  2. Kontakty
  3. Zaměstnanci
  4. faksova
Obrázek uživatele Kateřina Faksová

Kateřina Faksová

Email: faksova@ueb.cas.cz
Tel.: +420 585 634 856

Adresa:
Šlechtitelů 27, 783 71 Olomouc
Místnost č.: XX

Profile

  • Zobrazit

Kateřina Faksová CS

Pracovní zařazení: 
odborný pracovník
Pracovní skupina: 
Laboratoř růstových regulátorů
Publikace: 

Kontakty

  • Instituce
  • Organizační schéma
  • Vědecké útvary
  • Sekretariát ředitele
  • THS
  • Zaměstnanci

Top publikace

Construction of a map-based reference genome sequence for barley, Hordeum vulgare L., SCIENTIFIC DATA 4: 170044, 2017
Thorium impact on tobacco root transcriptome, JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS 325: 163–169, 2017
Rapid gene isolation in barley and wheat by mutant chromosome sequencing., GENOME BIOLOGY 17: 221, 2016
více...

Ústavní semináře

14. 12. 2017, seminář „Plant Membrane Discussions“
22. 11. 2017, Dr. Wolfram Brenner: Cytokinin-regulated signal transduction and gene regulation: Mechanistic details and possible applications
17. 10. 2017, Dr. Tibor Janda: The abiotic stress research in Department of Plant Physiology MTA ATK: past – present – future
více...

Novinky pro veřejnost

Odolnější banánovníky v České televizi

Vědci z naší olomoucké laboratoře analyzují DNA banánovníků, aby pomohli vyšlechtit odrůdy odolné vůči chorobám. Česká televize informovala o tomto výzkumu v hlavních zprávách i v magazínu Věda 24.

Zdravé potraviny – seminář pro veřejnost

Co vlastně jsou zdravé potraviny? Kterých látek obsažených v jídle se máme obávat, a které naopak prospívají našemu zdraví? O tom se bude diskutovat 7. prosince 2017 v sídle Akademie věd ČR.

Přednášky o potravinách pro budoucnost zveřejněny na YouTube

Zajímá vás kvalita potravin, plýtvání jídlem, genetické modifikace nebo netradiční zdroje výživy? Pak vám doporučujeme záznamy přednášek, které na tato témata zazněly během Týdne vědy a techniky 2017.

více...

Facebook

Hledat

  • Ústav
  • Výroční zprávy
  • Dozorčí rada ÚEB
  • Rada ÚEB
  • O ústavu
  • Volná místa
  • Patenty
  • Historie
  • Odborová organizace
  • Kontakty
  • Organizační schéma
  • Instituce
  • Vědecké útvary
  • Sekretariát ředitele
  • THS
  • Zaměstnanci
  • Výzkum
  • Laboratoře
  • Projekty
  • Vydávané časopisy
  • Akce
  • Nabízíme
  • Přístrojové vybavení
  • Užitečné kontakty
  • Publikační činnost
  • Biologia Plantarum
  • Photosynthetica
  • Publikace
  • Pro veřejnost a novináře
  • Seznamte se s námi
  • Aktuálně z ÚEB
  • ÚEB v médiích
  • Den otevřených dveří
  • Ze světa rostlin
  • Fotogalerie
  • Inspirace pro učitele