Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.
Hlavní autor: | Jeni Wright, 1947- |
---|---|
Další autoři: | Eric Treuille |
Typ dokumentu: | Knihy
|
Rozsah: | 351 s. : |
Vydání: | Vyd. 1. |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2014
|
Témata: | |
Popis jednotky: |
Přeloženo z angličtiny Terminologický slovník Obsahuje rejstříky |
ISBN: |
978-80-249-2594-3 |
Stav | Půjčeno do | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se ...
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1337.570 |
Podobné
Těstoviny
Jeni Wright, 1947-
Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně
Eric Treuille