Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

To chci

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Hlavní autor: Jeni Wright, 1947-  
Další autoři: Eric Treuille
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 351 s. :
Vydání: Vyd. 1.
Vydáno: Praha : Ikar, 2014
Témata:
Popis jednotky: Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
ISBN: 978-80-249-2594-3
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Prezenčně
Načítá se ...
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1337.570

Podobné