Wayback Machine
«AUG NOV JAN »
Previous capture 4 Next capture
«2019 2022 2023 »
46 captures
9 Dec 17 - 1 Mar 25
Close Help

Týden vědy 2017: Potraviny pro budoucnost

Týden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnostTýden vědy 2017: Potraviny pro budoucnost

   
První den Týdne vědy letos patřil takovým tématům, jako jsou šlechtění plodin, genetické inženýrství, kvalita potravin nebo využití řas pro výživu. V sídle Akademie věd ČR se totiž prezentoval výzkumný program Potraviny pro budoucnost, na němž se podílí také náš ústav.
Foto: Radka Kvasničková.