Kulatý stůl „Rozvíjení spolupráce mezi nevládními organizacemi, veřejností a akademickým sektorem“

Vloženo dne:
20.06.2008
Kulatý stůl proběhne ve středu 25. června v Sociologickém ústavu AV ČR, v.v.i., od 15:00 hod.

Zelený kruh, asociace ekologických nevládních organizací, pořádá setkání u kulatého stolu v rámci nového projektu „Rozvíjení spolupráce mezi nevládními organizacemi, veřejností a akademickým sektorem“, který je finančně podpořen nadací Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe.
Kulatý stůl proběhne ve středu 25. června v Sociologickém ústavu AV ČR, v.v.i., (Jilská 1, 110 00 Praha 1) v zasedací místnosti č. 207, 2. patro od 15:00 hod.
Na začátku setkání u kulatého stolu bude projekt představen členkami realizačního týmu Terezou Stöckelovou, Ph.D. a PhDr. Kateřinou Ptáčkovou. Na ně navážou prorektor UK pro rozvoj prof. PhDr. Stanislav Štech, CSc. a profesor Institutu sociologických studií FSV UK prof. PhDr. Miloslav Petrusek, Csc. Následovat bude diskuze na téma veřejné vykazatelnosti vědy a výzkumu, spolupráce vysokých škol s komerčním a neziskovým sektorem a role univerzit ve veřejném prostoru.

 

Z důvodu zajištění sálu a občerstvení Vás prosíme o potvrzení Vaší účasti nejpozději do 23. června 2008 na e-mail renata.adamova@zelenykruh.cz.

verze pro tisk seznam všech článků
www odkazy přiložené soubory galerie