Institute of Information Theory and Automation

Jídelní lístek ÚTIA

Jídelní lístek od 9.3 do 13.3.2009

Pokud chcete, aby se na Vás Vaše oblíbené jídlo jistě dostalo, tak si jej zarezervujte nejpozději den předem na telefonu 26605 2213 nebo přímo v kantýně. Změnu rezervace můžete provést nejpozději do 9 hodin ráno, pak už je Vaše volba závazná. Samozřejmě se v kantýně můžete stravovat bez rezervací, jenom raději přijďte včas.


Pondělí Ruský boršč
Námořnické maso,rýže
Čevapčiči,opékaný brambor,obloha,tatarská omáčka

Úterý Zeleninová s játrovou rýží
Moravský vrabec, houskový knedlík, zelí
Smažené rybí prsty, bramborová kaše, okurka

Středa Šumavská bramboračka
Španělský vepřový závitek,rýže
Gnocchi di spinaci

Čtvrtek Pórková s vejcem
Pražský flamendr v bramboráku,malá obloha
Kuře na medu, rozinková rýže

Pátek Hovězí vývar, krupicové noky
Plzeňský vepřový guláš, bramborový knedlík
Pikantní masové kuličky po Uhersku, těstovinové řezance


MENU - polévka + hlavní jídlo - 70,-
POLÉVKA 1 porce - 12,-
HLAVNÍ JÍDLO 1 porce - 60,-

Otevírací doba: v pracovní den 8:00-15:00

Náměty a názory na poskytované služby prosíme zasílejte na email charaskal<zavinac>seznam<tecka>cz. Za zpětnou vazbu děkujeme, je pro nás užitečná a rádi budeme na jejím základě naše služby zkvalitňovat k Vaší spokojenosti.

Responsible for information: general
Last modification: 12.03.2009
Institute of Information Theory and Automation