Podle smlouvy o řešení projektu musí každý příjemce a řešitel podat dílčí zprávu o průběhu řešení grantového projektu vždy do 15. ledna následujícího roku.
Každý řešitel grantového projektu GA ČR, který bude podávat dílčí zprávu, obdrží od GA ČR elektronickou poštou sdělení, v němž bude uvedeno registrační číslo projektu a tomu odpovídající PIN. Každý řešitel projektu bude používat kombinaci registračního čísla projektu a PIN pro přihlášení k serveru GA ČR, kde budou formuláře zpráv uloženy. Řešitelé, u nichž GA ČR nezná e-mailovou adresu, budou o svém PIN vyrozuměni písemně. Každý řešitel se může rovněž dotázat na svůj PIN pomocí elektronické pošty. GA ČR nebude PIN sdělovat telefonicky. Pokud do 20. listopadu neobdrží některý z řešitelů od GA ČR elektronické oznámení o přidělení PIN (např. z důvodu změny elektronické adresy), prosíme jej, aby zaslal na adresu info@gacr.cas.cz žádost o sdělení PIN k příslušnému registračnímu číslu projektu, které je nutno v žádosti uvést.

Dílčí zprávu předkládá řešitel a příjemce za projekt jako celek, tedy i za eventuelního spoluřešitele a spolupříjemce. Dílčí zprávy se podávají na jednotných formulářích pro všechny typy grantových projektů.  Podrobnosti naleznete v Grantovém systému GA ČR.

Dílčí zprávu tvoří tyto formuláře: Část DA, Část DB-rozpis, Příloha k DB-rozpis, DB-mzdy a Část DC - podrobnosti viz Grantový systém GA ČR. Formuláře se vyplňují v on-line webové aplikaci. Do této aplikace se přihlásíte registračním číslem svého projektu a dále zadáte PIN.

FORMULÁŘE dílčí zprávy

Pokud by nastaly potíže s připojením, formulářům nebo s jejich ovládáním, podívejte se prosíme na následující doporučenou konfiguraci počítače .

Formulář bude předvyplněný údaji z původní grantové přihlášky. Podrobný návod a postup pro vyplnění naleznete v návodech přímo u jednotlivých formulářů a v podrobném HELPu.
Po skončení vyplňování se elektronicky provede kontrola správnosti a pak lze formuláře z aplikace vytisknout. Tím budou veškeré údaje na serveru GA ČR. Jeden výtisk zprávy opatřete příslušnými podpisy a razítky a společně s jednou kopií zprávy zašlete na adresu kanceláře GA ČR ve výše uvedených termínech.

Každý řešitel obdrží po skončení termínu podání dílčí zprávy e-mailovou zprávu s přiloženým dokumentem ve formátu PDF, který bude obsahovat kompletní dílčí zprávu. Abyste mohli číst obdržený dokument, je třeba mít na počítači nainstalovaný Acrobat Reader verze 6.0CZ (volně ke stažení na adrese http://www.amsoft.cz/Produkty/Adobe/acrobat/readstep.html, kde vyberete v Platformě českou verzi). Pro doručení e-mailu je nezbytné mít volné místo v elektronické poštovní schránce. Doporučujeme 1,5 MB.

Vzor dílčí zprávy:    dz-08-vzor.doc