Pro členy odborných komisí GA ČR - zpravodaje - je zpracována webovská on-line aplikace pro hodnocení návrhů projektů, která slouží jednak k návrhu externích oponentů grantových projektů, jednak k vypracování hodnocení návrhů projektů.
V rámci této aplikace jsou k dispozici soubory kompletních návrhů projektů ve formátu PDF, databáze oponentů, oponentské posudky s hodnocením jednotlivých návrhů projektů a formuláře Hodnocení návrhů projektů, které vyplňují zpravodajové projektů.
Formuláře Hodnocení jsou jednotné pro všechny typy grantových projektů. V aplikaci jsou podrobné návody s popisem všeho co aplikace umožňuje včetně seznamu projektů, kterým děláte zpravodaje.

PŘÍSTUP DO APLIKACE

Pokud by nastaly potíže s připojením k formulářům nebo s jejich obvládáním, podívejte se, prosíme, na doporučenou konfiguraci počítače.


Protože jde o zabezpečný přístup, musíte odklikat všechna “ANO” než se dostanete k vlastnímu přihlášení.
Aby každý zpravodaj mohl formát PDF bez problémů číst, doporučujeme stáhnout prohlížeč Acrobat Reader verze 6.0CZ nebo 7.0CZ (volně ke stažení a nainstalování např. na adrese http://www.amsoft.cz/Produkty/Adobe/acrobat/readstep.html kde vyberete v Platformě českou verzi). Jakýkoliv “lepší” program než obyčejný Acrobat Reader může dělat problémy.