SSČ AV ČR, v.v.i.
Národní 1009/3
110 00 Praha 1
tel.:  +420 221 403 111
fax.: +420 221 403 307
e-mail:
ssc@ssc.cas.cz

Management vědy

Get the Flash Player to see this player.

 

Věda na vaší straně

Get the Flash Player to see this player.

 

Připravované akce

Veda na vasi strane

TVT_banner.JPG

Důležité odkazy

pozornost-banner.jpg

Nové webové stránky Týdne vědy a techniky

Mirka Klimentová a Karina Nováková

Právě v tento dnech byly spustěny nové stránky Týdne vědy a techniky (TVT) Akademie věd ČR. Vám, kteří již tento vědecký festival znáte, nemusíme TVT představovat, ale vám, kteří se rádi dozvíte něco nového či přivítáte informace o tom, co vás v tomto ročníku čeká, nabízíme malou nápovědu...

 

Jaké je poslání a cíl našeho festivalu, vám přiblíží rubrika O Týdnu vědy a techniky . Program přednášek, vědeckých kaváren, výstav a Dnů otevřených dveří naleznete pod jednotlivými rubrikami nebo jej můžete dle klíčových slov sami vyhledat v pravé duhové oblasti Hledej akci. Pokud váháte, jaký si program vybrat, může vás inspirovat doporučení v podobě Tipů osobností.

 

Jistě znáte rčení "čím více, tím lépe", takže nesmíme opomenout zmínit rubriky Partneři TVT a Spolupracující organizace, bez kterých by náš festival nedosahoval takového růstu a slávy :-)

 

Musíme vám také prozradit, že téměř všechny přednášky bude možné sledovat on-line či po jejich skončení off-line v Přenosu z přednášek. Můžete s námi však také soutěžit a diskutovat na Facebooku. Koho se na cokoli zeptat, komu zaslat jakýkoli podnět se dozvíte v rubrice Kontakt.


Jaká je však naše hlavní motivace? Již brzy se dozvíte ve spotu TVT Rozmanitost vědy.

 

Mirka Klimentová a Karina Nováková

20.9.2010

Akademie věd ČR - Akademie věd ČR

Vyhledávání

Celý intranet Aktuální oblast