SSČ AV ČR, v.v.i.
Národní 1009/3
110 00 Praha 1
tel.:  +420 221 403 111
fax.: +420 221 403 307
e-mail:
ssc@ssc.cas.cz

Management vědy

Get the Flash Player to see this player.

 

Věda na vaší straně

Get the Flash Player to see this player.

 

Připravované akce

Veda na vasi strane

TVT_banner.JPG

Důležité odkazy

pozornost-banner.jpg

Znovuotevření hotelu Mazanka

Předseda Akademie věd České republiky Jiří Drahoš a ředitel Střediska společných činností AV ČR, v. v. i., Jiří Malý slavnostně představili dne 30. září 2010 nově zrekonstruovaný hotel Mazanka. Šikovnou polohu v blízkosti metra Ládví a na dosah přilehlého akademického kampusu rády využijí ústavy pro ubytování svých vědeckých návštěv, jak při prohlídce interiéru zaznělo z úst mnohých ředitelů pracovišť.

Devítipatrová budova s mimořádně krásnou vyhlídkou na Prahu byla postavena v roce 1968, není tedy divu, že ubytovací prostory už přímo „volaly“ po generální rekonstrukci.
Ta začala loni v srpnu a během pouhého roku vzniklo 81 moderních pokojů s vybavením, které odpovídá standardu současné doby. K dispozici je rovněž několik apartmánů, pokoj pro hosty se zdravotním postižením a plně vybavené kuchyňky. Hotel poskytuje i důležité zázemí pro celou Akademii – v suterénu totiž našla své místo moderní „serverovna“ pro výpočetní techniku včetně náhradního zdroje. Pravý hotelový život začíná Na Mazance s příchodem prvních hostů již 4. října. (převzato z Akademického bulletinu)

5.10.2010

Akademie věd ČR - Akademie věd ČR

Vyhledávání

Celý intranet Aktuální oblast