SSČ AV ČR, v.v.i.
Národní 1009/3
110 00 Praha 1
tel.:  +420 221 403 111
fax.: +420 221 403 307
e-mail:
ssc@ssc.cas.cz

Týden vědy a techniky

tvt.jpg

Důležité odkazy

pozornost-banner.jpg

Otevíráme nové kurzy Managementu vědy pro ředitele pracovišť AV ČR

Středisko společných činností zakončilo již druhý ročník vzdělávacího programu Management vědy. Vedoucí pracovníci, většinou ředitelé pracovišť Akademie věd ČR, měli v jeho průběhu možnost osvojit si celou řadu manažerských dovedností. Kurz byl koncipován formou pěti dvoudenních ucelených setkání, jejichž náplní bylo např. vedení organizace, práce v týmu, obtížné manažerské rozhovory, projektové řízení, zákoník práce, mediální prezentace, image organizace a další.

V současné době připravujeme pro naše „studenty“ třetí ročník, který bude mít opět podobu dvoudenních seminářů, konaných v Zámeckém hotelu Třešť. Dosavadní zkušenosti a ohlasy absolventů svědčí o tom, že se nám stále lépe daří nacházet zajímavá témata i lektory, kteří je umějí nejlépe zprostředkovat. Názory, připomínky a potřeby posluchačů kurzu jsou pro nás při přípravě tím nejdůležitějším vodítkem. Protože se shodují na tom, že by rádi uvítali ve svých řadách i další ředitele pracovišť AV, rozhodli jsme se otevřít v tomto roce zároveň nový, „ první“ ročník určený těm, kteří se dosud neměli možnost Managementu vědy účastnit.

„Kolektivní atmosféra byla velkým přínosem, daleko lépe se vyjednává s kolegou, se kterým jste strávili pár dnů“ říká doc. RNDr. Karel Oliva, Dr. „Příjemným, původně neočekávaným aspektem bylo sblížení lidí, kteří se řízení vědeckých ústavů věnují“, shodně prohlašuje RNDr. Zdeněk Havlas, DrSc.

První ročník bude probíhat paralelně s ročníkem třetím, na stejném místě a ve stejných termínech. Obě skupiny budou mít svůj vlastní, odlišný program s možností společně trávit čas mimo výuku.

Srdečně zveme ředitele pracovišť AV k účasti v našem programu.

Pokyny a přihlášku pro zájemce naleznete  zde

10.9.2010

Akademie věd ČR - Akademie věd ČR

Vyhledávání

Celý intranet Aktuální oblast