Kuchař Zámecké kuchyně Konferenčního centra AV ČR, pan Jaroslav Finkous, se stal 4.12.2010 ve Zvíkovském Podhradí v Hotelu Zvíkov absolutním vítězem mezinárodní soutěže ČESKÝ KAPR 2010 se ziskem Zlaté medaile. Kromě tohoto nejvyššího ocenění získal zvláštní cenu časopisu Svět obchodu. Vítězný pokrm bude jako excelentní specialita Zámecké kuchyně nabízen v KC AV ČR – zámku Liblice.
Vysoce talentovaný zámecký kuchař pan Jaroslav Finkous v tomto roce již spolu s kolegou Romanem Rendlem získal 1.místo v regionálním kole CZECH FOOD CUP – kraj Středočeský při Top Gastro a Holiday World 2010 v celostátní soutěži Czech Specials a 1.místo v hodnocené veřejnosti v národní gastronomické soutěži CZECH FOOD CUP 2010 v Karlových Varech.
6.12.2010