SSČ AV ČR, v.v.i.
Národní 1009/3
110 00 Praha 1
tel.:  +420 221 403 111
fax.: +420 221 403 307
e-mail:
ssc@ssc.cas.cz

 

ID datové schránky:

6vtfr9w

Vizitka SSČ AV ČR, v. v. i.

videovizitka SSC

 

Den země s Akademií věd 2011

 

ceny Academia

 

 

Připravované akce

Důležité odkazy

Certifikace hotelových objektů SSČ AV ČR, v. v. i.

V uplynulých dnech obdržela tři hotelová a konferenční zařízení Střediska společných činností AV ČR, v. v. i. vyšší certifikace na poskytování ubytovacích a stravovacích služeb. Jednalo se o konferenční centrum Liblice, zámecký hotel Třešť a hotel Mazanka.

Konferenční centrum AV ČR – zámek Liblice u Mělníka

 

Hotelový komplex úspěšně zvýšil svou dosavadní certifikací Asociací hotelů a restaurací ČR v systému HOTELSTARS.EU ze 3* SUPERIOR na 4* SUPERIOR. Vyšší kategorie přinesla řadu organizačních změn, rozšíření služeb i lepší vybavenost při zachování stávajících cen.

  

Hotel Mazanka – Praha 8

 

Nově zrekonstruovaná budova, s řadou doprovodných služeb, úspěšně završila přeměnu účelové ubytovny v moderní ubytovací zařízení AV ČR, certifikované Asociací hotelů a restaurací ČR v systému HOTELSTARS.EU v kategorii HOTEL GARNI ** SUPERIOR.

  

Zámecký hotel Třešť u Jihlavy

 

Po významné přestavbě kuchyňského bloku na moderní varnu s množstvím nových technologií a systémem vysokého stupně hygienického zabezpečení HACCP, zahájila Zámecká kuchyně nabídku i pro hosty – celiatiky, vyžadující bezlepkovou stravu. Dnes, tato Zámecká kuchyně získala významnou certifikaci Czech Specials v projektu CzechTourism, čímž podporuje a propaguje nejen českou a regionální kuchyni, ale potvrzuje i vysokou kvalitu svých produktů.
 

27.6.2011

Akademie věd ČR - Akademie věd ČR

Vyhledávání

Celý intranet Aktuální oblast