Slavnostní otevření Akademického konferenčního centra

Vloženo dne:
19.05.2010
V pondělí 24. května 2010 v 16.00 v areálu Jilská 1/ Husova 4, Praha 1.

V pondělí 24. května 2010 v 16.00 proběhne slavnostní otevření nového Akademického konferenčního centra, které je společným projektem Filosofického ústavu AV ČR, v.v.i., Sociologického ústavu AV ČR, v.v.i., a Ústavu dějin umění AV ČR, v.v.i.

Akademické konferenční centrum bylo vybudováno především pro konference, workshopy a semináře pracovníků Akademie věd. Jeho prostory budou také moci využívat vysokoškolští pracovníci i neakademické komerční subjekty.

Slavnostní otevření Akademického konferenčního centra zahájí PhDr. Pavel Baran, CSc., ředitel Filosofického ústavu AV ČR, v.v.i., PhDr. Marie Čermáková, ředitelka Sociologického ústavu AV ČR, v.v.i., a prof. PhDr. Lubomír Konečný, ředitel Ústavu dějin umění AV ČR, v.v.i. Zahájení se zúčastní prof. Ing. Jiří Drahoš, DrSc., dr.h.c., předseda AV ČR, prof. Ing. Vladimír Mareček, DrSc., místopředseda AV ČR, prof. PhDr. Jaroslav Pánek, DrSc., dr.h.c., místopředseda AV ČR, prof. RNDr. Helena Illnerová, DrSc., bývalá předsedkyně AV ČR, prof. RNDr. Václav Pačes, DrSc., bývalý předseda AV ČR, PhDr. Michal Stehlík, Ph.D., děkan Filozofické fakulty UK v Praze, a další hosté z AV ČR a vysokoškolských pracovišť.

Akademické konferenční centrum má celkovou kapacitu až 50 míst, je plně vybaveno špičkovou prezentační technologií a umožňuje i vedení videokonferencí. Součástí centra je venkovní atrium ve vnitrobloku, kde je také možnost připojení na internetovou síť.

Kontakt pro novináře: Michaela Vojtková, tel. 777 068 338, michaela.vojtkova@soc.cas.cz

verze pro tisk seznam všech článků