Dobré vztahy – základ spolupráce

Mezi důležité partnery Akademie věd ČR patří také město Třešť, kde se zámek v majetku akademiků využívá nejen ke konferencím, ale i pro potřeby kraje Vysočina a místních subjektů...

A nikde se dobré kontakty pracně budované při různých oficiálních jednáních neuvolní a neprohloubí tak, jako během společných neformálních setkání.
Nejinak tomu bylo také 28. června 2008 na fotbalovém hřišti v Třešti při již druhém sportovním klání mezi zástupci města, fotbalovým týmem reprezentujícím AV ČR, poněkud trénovanějšími mužstvy firem Podzimek a Pezag a profesionálními hokejisty pražské Sparty a jihlavské Dukly. Dlužno podotknout, že sportovci Akademie ve složení Tomáš Wencel (kapitán týmu a vedoucí Finančního odboru SSČ), Jiří Richter, René Borovička, Roman Ondráček, Michaela Báštěcká, Libor a Miloš Novák, Josef a Vojtěch Pithartovi a Luboš Ilek se umístili na třetím místě hned za Spartou a Duklou a stanuli tak pro letošní rok v čele amatérských sportovních týmů.
O společenskou a gastronomickou část programu se vyčerpaným amatérským sportovcům i mírně rozehřátým profesionálům poté za sponzorské podpory firmy Staropramen, Podzimek a synové, s. r. o., PEZAG, a. s., KOOL Trading, s r. o., Českého rozhlasu Region a Jihlavských listů postaral Zámecký hotel Třešť.

fotbal11

IMG_4430

IMG_4437

zamek2

autor fotografií: Marina Hužvárová, Archiv SSČ

16.7.2008