Hledáme vědce a vědkyně se zkušenostmi s pobytem v zahraničí

Vloženo dne:
08.12.2011

Pohybujete se v oblasti vědy a máte zkušenosti se studijním či pracovním pobytem či stáží v zahraničí? Nebo jste zahraniční vědec či vědkyně a působíte v českých vědeckých institucích? Podělte se s námi o své zkušenosti s akademickou mobilitou! Přidejte se vědcům a vědkyním z různých vědních oblastí, kteří se zapojili do projektu „Vědci a vědkyně v pohybu“ a jejichž příběhy akademické mobility pravidelně přinášíme na webových stánkách www.zenyaveda.cz.

 

Projekt „Vědci a vědkyně v pohybu“ je volným pokračováním předchozích úspěšných sérií rozhovorů s vědeckými osobnostmi, které v Národním kontaktním centru-ženy a věda Sociologického ústavu Akademie věd ČR realizujeme již od roku 2001. Jedním z plánovaných výstupů je kromě editovaných a autorizovaných rozhovorů uveřejněných na našich webových stránkách také  knižní publikace -  volné pokračování titulů Vlastní pokoj: 10 pohledů, Dámský gambit: zahájení vědecké dráhy a Akademické duety: rozhovory o profesním a soukromém životě ve vědě .

 

V případě vašeho zájmu nebo jakýchkoliv dotazů se, prosím, obraťte na Alici Červinkovou (alice.cervinkova@soc.cas.cz), nebo Martu Vohlídalovou (marta.vohlidalova@soc.cas.cz).

Těšíme se na vás!

verze pro tisk seznam všech článků