Sociologický ústav Akademie věd ČR, v.v.i., vypisuje výběrové řízení na 2 místa v kategorii vědecký pracovník/vědecká pracovnice

Vloženo dne:
03.11.2011
pro výzkumné oddělení Lokální a regionální studia

Sociologický ústav Akademie věd ČR, v.v.i., vypisuje výběrové řízení na 2 místa v kategorii vědecký pracovník/vědecká pracovnice pro výzkumné oddělení Lokální a regionální studia.

Kvalifikační požadavky:

1. Vědecký pracovník / vědecká pracovnice

  • Ph.D. v oboru sociologie, sociální geografie, demografie nebo příbuzném sociálněvědním oboru (případně těsně před dokončením)
  • prokázaná schopnost publikovat kvalitní vědecké publikace (včetně publikací,v nichž je uchazeč samostatným nebo hlavním autorem)
  • znalost kvantitativních metod společenskovědního výzkumu, znalost práce v programu SPSS, Microsoft Office (znalost software GIS výhodou)
  • dobrá znalost anglického jazyka slovem i písmem (další jazyky výhodou)


2. Vědecký pracovník / vědecká pracovnice

  • Ph.D. v oboru sociologie, sociální antropologie, kulturologie nebo příbuzném sociálně-vědním oboru (případně pokročilá fáze doktorského studia)
  • prokázaná schopnost publikovat kvalitní vědecké publikace
  • znalost práce v programu Microsoft Office (znalost práce v programu SPSS výhodou)
  • dobrá znalost anglického jazyka slovem i písmem (další jazyky výhodou)

Nabízíme zajímavou práci v prestižní veřejné vědecké instituci, participaci na výzkumných projektech (včetně mezinárodních) a možnosti dalšího rozvoje a kvalifikačního růstu. Mzda odpovídá zařazení dle Kariérního řádu Akademie věd ČR a Vnitřnímu mzdovému předpisu Sociologického ústavu AV ČR, v.v.i.

Nástup dle dohody.

Přihlášku do výběrového řízení, motivační dopis a strukturovaný životopis zasílejte do 20. 11. 2011 na adresu: Sociologický ústav AV ČR, v.v.i., Praha 1, Jilská 1, 110 00 nebo e-mailem na adresu renata.mikesova@soc.cas.cz.

Vybraní uchazeči budou pozváni na ústní pohovor, který se uskuteční do konce listopadu 2011.


Kontakt: tel. +420 210 310 581.

 

verze pro tisk seznam všech článků