Akademie věd ČR - Akademie věd ČR

Vyhledávání

Celý intranet Aktuální oblast


SSČ AV ČR, v.v.i.
Národní 1009/3
110 00 Praha 1
Tel.: +420 221 403 111
Fax: +420 221 403 307

e-mail:

 

IČ: 60457856

DIČ: CZ60457856

 

ID datové schránky:

6vtfr9w

Euraxess centrum

videovizitka SSC

Úspěšný druhý ročník Workshopu SCIAP

 Úspěšný druhý ročník Workshopu SCIAP

Připravované akce

21_9_2012_Predavani_certifikatu_SSC_pro_klicove_pracovniky_THS_foto_skys_x37x.JPG

Důležité odkazy

23_6_11_Letni_skola_pamatnik_Vitkov_foto_skys_x26x_resize.jpgTVT_logo_2013_B_RGB_CZ.png

Mazanek_logo.pnglvicek.png

Pořádáme Letní vědecký kemp - Voda a věda kolem nás

Mezinárodní rok vodní spolupráce 2013 nás inspiroval k uspořádání zážitkového letního kempu pro všechny středoškolské pedagogy přírodovědných oborů, které baví zábavné výukové metody, rádi experimentují a hledají novou inspiraci a nápady. V příjemném neformálním prostředí letního tábora, v bezprostřední blízkosti řeky Sázavy, si ukážeme, že voda je nejen zdrojem života, ale také zábavy a vědecké práce. 

 

Pojeďte si s námi odpočinout a nechte se inspirovat novými nápady. Akademie věd ČR ve spolupráci s Přírodovědeckou fakultou Univerzity Karlovy pořádá Letní vědecký kemp s podtitulem Voda a věda kolem nás.

 

Letní vědecký kemp

Voda a věda kolem nás

 

Nechte se inspirovat novými nápady.

 

Kdy: 29. červenec – 2. srpen 2013


Kde: Masarykův tábor YMCA, 285 06 Soběšín, Sázava (http://tabor.palacymca.cz/)

 

Kdo: pedagogové středních škol s aprobací biologie, chemie, fyzika, zeměpis, matematika, IT se sídlem školy mimo hl. m. Prahu.
Kapacita: 30 osob.


Jak:  Na Letní vědecký kemp se můžete přihlásit prostřednictvím řádně vyplněné závazné přihlášky, kterou naskenovanou se svým podpisem zašlete nejpozději do 14. června 2013 na adresu: dulova@ssc.cas.cz. (Ing. Martina Dulová). Přihláška na Letní vědecký kemp je závazná, nelze ji měnit. Svůj pobyt můžete stornovat max. do 30. června 2013. Prosím, respektujte tento termín s ohledem na omezenou kapacitu kempu a převis poptávky účastníků.


Přihláška Letní vědecký kemp (doc)

Program Letní vědecký kemp - Voda a věda kolem nás (pdf)

 

 

Další informace


Ubytování: Pro účastníky je zajištěno ubytování v chatkách (dvoulůžkové a třílůžkové pokoje).


Stravování: Pro účastníky je zajištěno celodenní stravování. Večerní program (piknik a táborák) bude řešen individuálně na místě.


Doprava: Individuálně. Účastníci si mohou nárokovat proplacení jízdného (tam i zpět) na tuto akci: jízdenky na autobus a vlak nebo osobní přeprava za cenu hromadné dopravy. Doprava na místo a z místa konání akce bude účastníkům proplacena zpětně. Možnost parkování v místě. Parkovné si účastníci hradí na vlastní náklady.

 

Účast na Letním vědeckém kempu je pro pedagogy mimopražských středních škol zdarma. Veškeré náklady spojené se zajištěním programu (pomůcek, materiálů a odborné přípravy), ubytování a stravování jsou financovány z projektu Otevřená věda III - popularizace přírodovědných a technických oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti (reg. č. CZ.1.07/2.3.00/35.0023), který je realizován za finanční podpory Evropského sociálního fondu,  Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

13.5.2013