«FEB
APR
JUN »
11
«2014
2015
2016 »
136 captures
11 Dec 10 - 7 Oct 22
Close
Help
Čeština
English
Mapa stránek
Přihlásit se
Ústav experimentální botaniky AV ČR
, v. v. i.
poznáváme svět rostlin
Hledat na tomto webu:
Ústav
Výroční zprávy
Dozorčí rada ÚEB
Rada ÚEB
O ústavu
Historie
Odborová organizace
Patenty
Kontakty
Instituce
Organizační schéma
Vědecké útvary
Sekretariát ředitele
THS
Zaměstnanci
Výzkum
Laboratoře
Projekty
Vydávané časopisy
Akce
Ústavní semináře
Nabídka pro studenty
Přístrojové vybavení
Užitečné kontakty
Publikační činnost
Biologia Plantarum
Photosynthetica
Publikace
Pro veřejnost a novináře
Seznamte se s námi
Aktuálně z ÚEB
ÚEB v médiích
Víte, že...
Rostlina s příběhem
Fascinující rostliny
Mutanti!
Nápady a inovace
Fotogalerie
Zajímavé odkazy
Inspirace pro učitele
Den otevřených dveří
Rostlina v květu
Instituce
Organizační schéma
Vědecké útvary
Sekretariát ředitele
THS
Zaměstnanci
Domů
›
Kontakty
›
Zaměstnanci
Ing. Přemysl Landa, Ph.D.
Email:
landa@ueb.cas.cz
Tel.:
+420 225 106 803
Adresa:
Rozvojová 313, 165 02 Praha 6 - Lysolaje, Česká republika
Místnost č.:
116
Profile
Zobrazit
Pracovní zařazení:
postdoktorand
Pracovní skupina:
Laboratoř biotechnologie rostlin
Publikace:
Počet publikací: 20
2015
In vitro antioxidant activity and phenolic composition of Georgian, Central and West European wines.
Tauchen J., Maršík P., Kvasnicová M., Maghradze D., Kokoška L., Vaněk T., Landa P.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
41
113-121
2015
The influence of the quinone antioxidants tert-butylhydroquinone and 2,5-di-tert-butylhydroquinone on the arachidonic acid metabolism in vitro.
Kutil Z., Kvasnicová M., Temml V., Schuster D., Vaněk T., Fernandez E., Malík J., Landa P.
FOOD and AGRICULTURAL IMMUNOLOGY
26 [4]
504–511
2015
2014
In vitro anti-proliferative and anti-inflammatory activity of leaf and fruit extracts from Vaccinium bracteatum Thunb.
Landa P., Skalova L., Bousova I., Kutil Z., Langhansova L., Lou J.-D., Vanek T.
PAKISTAN JOURNAL OF PHARMACEUTICAL SCIENCES
27[1]
103-106
2014
Impact of wines and wine constituents on cyclooxygenase-1, cyclooxygenase-2, and 5-lipoxygenase catalytic activity
Kutil Z., Temml V., Maghradze D., Přibylová M., Dvořáková M., Schuster D., Vaněk T., Landa P.
MEDIATORS OF INFLAMMATION
2014
1-8
2014
Pharmacophore modeling for COX-1 and-2 inhibitors with LigandScout in comparison to Discovery Studio
Temml V., Kaserer T., Kutil Z., Landa P., Vanek T., Schuster D.
6
1869-1881
2014
2013
Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and bacteria
Pastorková E., Žáková T., Landa P., Nováková J., Vadlejch J., Kokoška L.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
161
209–213
2013
Evaluation of anti-inflammatory activity of selected legumes from Pakistan: In vitro inhibition of Cyclooxygenase-2
Zia-Ul-Haq M., Landa P., Kutil Z., Qayum M., Ahmad S.
PAKISTAN JOURNAL OF PHARMACEUTICAL SCIENCES
26
185-187
2013
Inhibition of in vitro leukotriene B4 biosynthesis in human neutrophil granulocytes and docking studies of natural quinones
Landa P., Kutil Z., Temml V., Malík J., Kokoška L., Widowitz U., Přibylová M., Dvořáková M., Maršík P., Schuster D., Bauer R., Vaněk T.
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS
8
105-108
2013
2012
Redox and non-redox mechanism of in vitro cyclooxygenase inhibition by natural quinones
Landa P., Kutil Z., Temml V., Vuorinen A., Malík J., Dvořákova M., Maršík P., Kokoška L., Přibylová M., Schuster D., Vaněk T.
PLANTA MEDICA
78
326-333
2012
Platelet aggregation and anti-inflammatory effects of garden pea, desi chickpea and kabuli chickpea
Zia-Ul-Haq M., Khan M.A., Landa P., Kutil Z., Ahmed S., Qayum M., Ahmad S.
ACTA POLONIAE PHARMACEUTICA
69
707-711
2012
1
2
následující ›
poslední »
English
Tweet