- 2015 (29)
- Říjen (3)
- Září (2)
- Srpen (3)
- Červenec (1)
- Červen (8)
- CERGE-EI participuje na výzkumu "Proměny české společnosti"
- Trendy a příčiny odchodů do důchodu – odborný seminář
- Seriál Věda na UK: ekonom Štěpán Jurajda
- Jak nastavit inovační systém: Švýcarský model pro Česko?
- Nová prospěchová stipendia pro magisterský program MA in Applied Economics
- Volná místa v nové výzkumné skupině - ekonomie inovací
- Známe vítěze soutěže Nový ekonomický talent 2015
- ČR si v konkurenceschopnosti polepšila a vrátila se mezi 30 nejkonkurenceschopnějších ekonomik
- Květen (2)
- Duben (4)
- Březen (1)
- Únor (3)
- Leden (2)
- 2014 (38)
- Prosinec (3)
- Listopad (2)
- Říjen (2)
- Září (5)
- Srpen (5)
- Červen (6)
- Květen (5)
- Duben (2)
- Březen (2)
- Únor (2)
- Leden (4)
- 2013 (3)
Zprávy
Sponzoři CERGE-EI Gala 2014
Pá 09.05.2014
S radostí oznamujeme, že letošní ročník CERGE-EI Gala bude organizován za podpory Pivovaru Herold Březnice a vinařství Stapleton-Springer.
Zámecký Pivovar Herold Březnice patří k nejstarším pivovarům v České republice. První písemná zmínka pochází z roku 1506. Hlavní budova pivovaru, postavená v barokním stylu, je národní kulturní památkou. Pivovar je unikátní tím, že i dnes vaří pivo tradiční technologií s vysokým podílem ruční práce. K výrobě pivovar využívá vlastní slad, vodu ze soukromé studně a historickou varnu z roku 1905. Pivo tradičně každý rok ziskává řadu ocenění pro svoji výjimečnou chuť a kvalitu.
V nedávné době vyhlásil Historický spolek Herold Březnice sbírku za záchranu památek, zejména barokních soch a erbu, které jsou součástí pivovaru. Více informací jak se zapojit do záchrany památky naleznete na http://www.spolekherold.cz/
Vinařství Stapleton-Springer bylo založeno v roce 2004. Bývalý americký velvyslanec v ČR Craig Stapleton, právník Benjamin Stapleton a vinař Jaroslav Springer uzavřeli dohodu o vzniku vinařství, které ponese jména těchto zakládajících osob a bude vyrábět špičková červená vína. Vinařství Stapleton-Springer se specializuje na červená vína pro dlouhodobou archivaci a hospodaří v režimu BIO