Previous Next
Objevná edice české prózy 19. století Michal Charypar V posledních letech lze pozorovat určité zvýšení zájmu...
Sedm panelů československých komiksových dějin  VíT SCHMARC Komiks je dnes považován nejen za integrální součást popkultury a...
Sondy do rozlehlých končin KLÁRA SOUKUPOVÁ Sborník Možnosti autobiografickosti obsahuje patnáct studií autorů...

Do 30. dubna lze podávat přihlášky do doktorského studia v oboru Dějiny novější české literatury, který vypisuje Ústav bohemistiky FF JCU a realizuje ho ve spolupráci s ÚČL AV ČR.

 Podmínky přijetí a přihláška je v elektronické podobě naleznete zde: http://ub.ff.jcu.cz/doktorske-studium/doktorske-studium-dejiny-novejsi-ceske-literatury. Bližší informace o postrgraduální studiu v ÚČL AV ČR jsou přístupné v příslušné sekci tohoto webu.

Pro část doktorandů přijatých do tohoto studijního programu je školícím pracovištěm pražská či brněnská pobočka ÚČL AV ČR. Studenti v prezenční formě studia pobírají stipendium vyplácené FF JCU. Vedle toho se jim otevírá příležitost zapojit se do vědecký projektů realizovaných v ÚČL AV ČR. 

Pokud máte zájem o postgraduální studium v Ústavu pro českou literaturu AV ČR, kontaktujte před odesláním přihlášky prof. Jiřího Trávníčka na e-mailu  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..