Vyhledávání


New Dvořák Edition hledá nakladatele

Etnologický ústav Akademie věd České republiky, v. v. i. (zahrnující Kabinet hudební historie) vyhlašuje soutěž o nejvhodnější nabídku hudebního nakladatele pro vydávání Nové souborné edice děl Antonína Dvořáka vypracované podle vědeckých metod hudební filologie a určené zároveň pro hudební praxi. Vyzýváme zájemce, aby vyhlašovateli předložili nabídky specifikující spolupráci při vydávání souborného vydání, přičemž obchodní model spolupráce může být různý (společné vydání, dílčí spolupráce, licenční nakladatelská smlouva, smlouva o dílo apod.).
Písemné nabídky zasílejte do 30. června 2016 v českém nebo anglickém jazyce, v obálce s označením „NDE Competition“ na adresu: Etnologický ústav AV ČR, Na Florenci 1420/3, 110 00 Praha 1. Nabídky lze změnit či doplnit.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zařadit do soutěže i nabídku (nebo její doplnění či změny) došlou po lhůtě a vyhrazuje si právo odmítnout všechny došlé nabídky nebo dále jednat s jedním či více účastníky soutěže o nabídce s právem dalších změn nabídky a vyhrazuje si právo přerušit jednání o nabídce v jakémkoli stadiu jednání. Smlouva je uzavřená teprve bezvýhradním přijetím nabídky vyhlašovatelem. Vyhlašovatel bude o výsledcích soutěže informovat do 4 měsíců po skončení lhůty na podávání nabídek a vyhrazuje si právo změnit podmínky soutěže nebo soutěž zrušit; o všem bude informováno na stránkách www.imus.cz. Podmínky soutěže se řídí ustanoveními českého práva.

http://www.imus.cz/index.php/cs/nde/232-nde

 

11. 4. 2016

Z publikací Etnologického ústavu