Wayback Machine
«OCT DEC FEB »
Previous capture 9 Next capture
«2016 2017 2019 »
81 captures
14 May 16 - 1 Feb 25
sparklines
Close Help
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. logo

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
poznáváme svět rostlin

Přihlásit se
  • Čeština Čeština
  • English English
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. logo

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
poznáváme svět rostlin

  • Čeština Čeština
  • English English
Hledat Přihlásit se
  • Ústav
  • Kontakty
  • Výzkum
  • Publikační činnost
  • Pro veřejnost a novináře
  1. Domů
  2. Kontakty
  3. Zaměstnanci
  4. mikulikova
  1. Domů
  2. Kontakty
  3. Zaměstnanci
  4. mikulikova
Obrázek uživatele Lucie Mikulíková

Lucie Mikulíková

Email: mikulikova@ueb.cas.cz
Tel.: +420 585 634 784

Adresa:
Šlechtitelů 27, 783 71 Olomouc
Místnost č.: XX

Profile

  • Zobrazit

Lucie Mikulíková CS

Pracovní zařazení: 
odborný pracovník
Pracovní skupina: 
Laboratoř růstových regulátorů
Publikace: 

Kontakty

  • Instituce
  • Organizační schéma
  • Vědecké útvary
  • Sekretariát ředitele
  • THS
  • Zaměstnanci

Top publikace

The pangenome of hexaploid bread wheat, PLANT JOURNAL 90: 1007-1013, 2017
Cell-Type-Specific Cytokinin Distribution within the Arabidopsis Primary Root Apex, PLANT CELL 27: 1955-1967, 2015
Magical mystery tour: Salicylic acid signalling, ENVIRONMENTAL AND EXPERIMENTAL BOTANY 114: 117-128, 2015
více...

Ústavní semináře

14. 12. 2017, seminář „Plant Membrane Discussions“
22. 11. 2017, Dr. Wolfram Brenner: Cytokinin-regulated signal transduction and gene regulation: Mechanistic details and possible applications
17. 10. 2017, Dr. Tibor Janda: The abiotic stress research in Department of Plant Physiology MTA ATK: past – present – future
více...

Novinky pro veřejnost

Odolnější banánovníky v České televizi

Vědci z naší olomoucké laboratoře analyzují DNA banánovníků, aby pomohli vyšlechtit odrůdy odolné vůči chorobám. Česká televize informovala o tomto výzkumu v hlavních zprávách i v magazínu Věda 24.

Zdravé potraviny – seminář pro veřejnost

Co vlastně jsou zdravé potraviny? Kterých látek obsažených v jídle se máme obávat, a které naopak prospívají našemu zdraví? O tom se bude diskutovat 7. prosince 2017 v sídle Akademie věd ČR.

Přednášky o potravinách pro budoucnost zveřejněny na YouTube

Zajímá vás kvalita potravin, plýtvání jídlem, genetické modifikace nebo netradiční zdroje výživy? Pak vám doporučujeme záznamy přednášek, které na tato témata zazněly během Týdne vědy a techniky 2017.

více...

Facebook

Hledat

  • Ústav
  • Výroční zprávy
  • Dozorčí rada ÚEB
  • Rada ÚEB
  • O ústavu
  • Volná místa
  • Patenty
  • Historie
  • Odborová organizace
  • Kontakty
  • Organizační schéma
  • Instituce
  • Vědecké útvary
  • Sekretariát ředitele
  • THS
  • Zaměstnanci
  • Výzkum
  • Laboratoře
  • Projekty
  • Vydávané časopisy
  • Akce
  • Nabízíme
  • Přístrojové vybavení
  • Užitečné kontakty
  • Publikační činnost
  • Biologia Plantarum
  • Photosynthetica
  • Publikace
  • Pro veřejnost a novináře
  • Seznamte se s námi
  • Aktuálně z ÚEB
  • ÚEB v médiích
  • Den otevřených dveří
  • Ze světa rostlin
  • Fotogalerie
  • Inspirace pro učitele