Wayback Machine
«OCT DEC FEB »
Previous capture 9 Next capture
«2016 2017 2019 »
164 captures
19 May 09 - 1 Mar 25
sparklines
Close Help
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. logo

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
poznáváme svět rostlin

Přihlásit se
  • Čeština Čeština
  • English English
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. logo

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
poznáváme svět rostlin

  • Čeština Čeština
  • English English
Hledat Přihlásit se
  • Ústav
  • Kontakty
  • Výzkum
  • Publikační činnost
  • Pro veřejnost a novináře
  1. Domů
  2. Kontakty
  3. Zaměstnanci
  4. louda
  1. Domů
  2. Kontakty
  3. Zaměstnanci
  4. louda
Obrázek uživatele Otto Louda

ing. Otto Louda

Email: ueb.strizovice@seznam.cz
Tel.: +420 485 177 430

Adresa:
Výzkumná stanice Střížovice, 463 45 Pěnčín u Liberce
Místnost č.: 001

Profile

  • Zobrazit

Otto Louda CS

Pracovní zařazení: 
odborný pracovník
Pracovní skupina: 
Stanice šlechtění jabloně na rezistenci k chorobám
Publikace: 

Kontakty

  • Instituce
  • Organizační schéma
  • Vědecké útvary
  • Sekretariát ředitele
  • THS
  • Zaměstnanci

Top publikace

Multiple mechanisms of nitrate sensing by Arabidopsis nitrate transceptor NRT1.1, NATURE PLANTS 1, March: 1-8, 2015
Microtubule-dependent targeting of the exocyst complex is necessary for xylem development in Arabidopsis, NEW PHYTOLOGIST 213 (3): 1052–1067, 2017
Construction of a map-based reference genome sequence for barley, Hordeum vulgare L., SCIENTIFIC DATA 4: 170044, 2017
více...

Ústavní semináře

14. 12. 2017, seminář „Plant Membrane Discussions“
22. 11. 2017, Dr. Wolfram Brenner: Cytokinin-regulated signal transduction and gene regulation: Mechanistic details and possible applications
17. 10. 2017, Dr. Tibor Janda: The abiotic stress research in Department of Plant Physiology MTA ATK: past – present – future
více...

Novinky pro veřejnost

Odolnější banánovníky v České televizi

Vědci z naší olomoucké laboratoře analyzují DNA banánovníků, aby pomohli vyšlechtit odrůdy odolné vůči chorobám. Česká televize informovala o tomto výzkumu v hlavních zprávách i v magazínu Věda 24.

Zdravé potraviny – seminář pro veřejnost

Co vlastně jsou zdravé potraviny? Kterých látek obsažených v jídle se máme obávat, a které naopak prospívají našemu zdraví? O tom se bude diskutovat 7. prosince 2017 v sídle Akademie věd ČR.

Přednášky o potravinách pro budoucnost zveřejněny na YouTube

Zajímá vás kvalita potravin, plýtvání jídlem, genetické modifikace nebo netradiční zdroje výživy? Pak vám doporučujeme záznamy přednášek, které na tato témata zazněly během Týdne vědy a techniky 2017.

více...

Facebook

Hledat

  • Ústav
  • Výroční zprávy
  • Dozorčí rada ÚEB
  • Rada ÚEB
  • O ústavu
  • Volná místa
  • Patenty
  • Historie
  • Odborová organizace
  • Kontakty
  • Organizační schéma
  • Instituce
  • Vědecké útvary
  • Sekretariát ředitele
  • THS
  • Zaměstnanci
  • Výzkum
  • Laboratoře
  • Projekty
  • Vydávané časopisy
  • Akce
  • Nabízíme
  • Přístrojové vybavení
  • Užitečné kontakty
  • Publikační činnost
  • Biologia Plantarum
  • Photosynthetica
  • Publikace
  • Pro veřejnost a novináře
  • Seznamte se s námi
  • Aktuálně z ÚEB
  • ÚEB v médiích
  • Den otevřených dveří
  • Ze světa rostlin
  • Fotogalerie
  • Inspirace pro učitele