Zahlavi

„Škola v přírodě pro dospělé“ aneb Letní vědecký kemp 2019

„Škola v přírodě pro dospělé“ aneb Letní vědecký kemp 2019

Thu Jan 17 11:04:25 CET 2019

Učitelé základních a středních škol, zpozorněte! Chcete oživit a inovovat výuku chemie, biologie, fyziky a matematiky a nadchnout žáky a studenty pro studium přírodovědných oborů? Akademie věd ČR pořádá v srpnu tradiční Letní vědecký kemp – vzdělávací aktivitu pro pedagogy exaktních věd na základních a středních školách.

Učitelé si během letních prázdnin s kolegy a kolegyněmi ze škol v České republice rozšíří a utříbí znalosti z oborů chemie, biologie, fyziky a matematiky. To vše formou jedinečných workshopů, praktických cvičení, diskusí a nedocenitelné výměny zkušeností.

Jednotlivé experimenty lektoři vybírají s důrazem na finanční „nenáročnost“ a zařazení do Rámcových vzdělávacích programů na příslušném stupni škol, aby je pedagogové mohli co nejefektivněji včlenit do (laboratorní) výuky. Letní vědecký kemp se letos uskuteční v penzionu Stará škola v Jindřiši u Jindřichova Hradce. Program a REGISTRACE na Letní vědecký kemp budou zveřejněny během měsíce dubna 2019. Více informací najdete na www.otevrenaveda.cz.

 

TERMÍNY KURZŮ V ROCE 2019:

Pro učitele s aprobací I. STUPEŇ ZÁKLADNÍCH ŠKOL: 12.–16. 8. 2019

Pro učitele FYZIKA a MATEMATIKA: 16.–20. 8. 2019

Pro učitele s aprobací CHEMIE a BIOLOGIE: 20.–24. 8. 2019

 

Srdečně zveme pedagogy na Letní vědecký kemp, přírodní ozdravovnu duše i těla, kde načerpáte energii i elán do dalšího školního roku.

 


 

Související články:

Letní vědecký kemp – I učitelé se rádi učí


 

 

Připravila: Marta Dlouhá, Divize vnějších vztahů SSČ AV ČR
Fotografie: Pavlína Jáchimová, Divize vnějších vztahů SSČ AV ČR