Vegetariánská kuchařka : 100 snadných italských receptů
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části.Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev.
Hlavní autor: | Mario Grazia |
---|---|
Další autoři: | Alberto Rossi , Luca Zanga , Martin Čížek , Academia Barilla |
Typ dokumentu: | Knihy
|
Rozsah: | 159 stran : |
Vydáno: |
Praha :
Naše vojsko, s.r.o.,
2016
|
Témata: | |
Popis jednotky: |
Pod názvem: Academia Barilla Obsahuje rejstříky |
ISBN: |
978-80-206-1594-7 |
Stav | Půjčeno do | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se ...
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
1-1368.603 |
Podobné
Kuchařka na léto : 100 snadných italských receptů
Mariagrazia Villa
Pizza : 50 snadných receptů
Mariagrazia Villa
Parmigiano reggiano : 50 snadných receptů s parmazánem
Mariagrazia Villa
Saláty : 50 snadných receptů
Mariagrazia Villa