«SEP
DEC
Jan
17
«2019
2020
2021
56 captures
1 Sep 12 - 4 Jan 21
Close
Help
Přejít na hlavní obsah
Přejít na hlavní navigaci
Přejít na hledání
…
známe cenu myšlenky
cs
|
en
Přihlásit se
»
|
Registrace
»
Hlavní navigace
Hlavní strana
|
O nás
|
Projekty
|
Publikace
|
Lidé
|
Pro média
|
Kariéra
|
Kontakty
Základní informace
Grafické materiály
Fotogalerie
Propagační materiály
Tiskové zprávy
Případové studie
Napsali o nás
Kontakty
Výroční zprávy
Enterprise Europe Network
Doporučujeme
Naše časopisy
Napsali o nás
Všechny články
Stručný průvodce základy standardizace pro projekty výzkumu a inovací
Publikováno:
23.11.2020
Technologické centrum AV ČR vydalo leták se základními informacemi o standardech pro navrhovatele a účastníky projektů…
detail článku »
Fastfoody a jídelny vyřadí 11 kilo z každého metráku jídla, ukázal výzkum
Publikováno:
13.11.2020
Více než desetina potravin, zpracovaných v restauracích rychlého občerstvení, skončí v odpadu nebo potravinových bankách…
detail článku »
Jídelny a fast foody v Česku vyhodí 27 tisíc tun jídla ročně, ukázal průzkum
Publikováno:
12.11.2020
V závodních jídelnách, menzách, kantýnách a fast foodech se vyhodí až 27 000 tun jídla ročně…
detail článku »
Průzkum: Jídelny a fast foody ročně vyhodí desetitisíce tun jídla
Publikováno:
12.11.2020
Praha - V závodních jídelnách, menzách, kantýnách a fast foodech se vyhodí až 27.000 tun jídla ročně…
detail článku »
Alaadin z Bořetic: Syřan založil farmu na Břeclavsku i aplikaci, která propojuje farmáře se zákazníky
Publikováno:
11.11.2020
Příběh Alaadina, Syřana se švédským občanstvím, který se s manželkou usadil v jejích rodných Čechách…
detail článku »
126
124
123
125
122
archiv článků »
otevri