Bible domácího pečení

To chci

Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.

Hlavní autor: Rose Levy Beranbaum, 1944-  
Další autoři: Blanka Brabcová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 727 s., [32] s. obr. příl. :
Vydání: Vyd. 2.
Vydáno: Praha : Ikar, 2014
Témata:
Popis jednotky: Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-249-2666-7
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Prezenčně
Načítá se ...
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1339.587

Podobné