Bible domácího pečení
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
Hlavní autor: | Rose Levy Beranbaum, 1944- |
---|---|
Další autoři: | Blanka Brabcová |
Typ dokumentu: | Knihy
|
Rozsah: | 727 s., [32] s. obr. příl. : |
Vydání: | Vyd. 2. |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2014
|
Témata: | |
Popis jednotky: |
Terminologický slovník Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
978-80-249-2666-7 |
Stav | Půjčeno do | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se ...
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1339.587 |
Podobné
Pevná prsa za 30 dní : jednoduchý tréninkový program pro všechny!
Brigitte Engammare
Péct dokáže každý : recepty, které snadno zvládnete a zkombinujete
Dominique Ansel, 1978-
Netradiční zelenina a ovoce
Matthew Biggs
Bezlepkové slavnosti : sváteční menu nejen pro celiaky
Zdeňka Mazúrová, 1970-
Kouzlo akvarelu : podrobné návody pro začátečníky
Ana Victoria Calderón